8 ani de TES

Asociația Tineri pentru Educație și Societate TES sărbătorește 8 ani de activitate.
Cu această ocazie le mulțumim tuturor celor care fac parte din TES, echipei, colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor, furnizorilor și nu în ultimul rând
vouă, tinerilor, pentru că ne motivați să contribuim la dezvoltarea societății.

Cei 8 ani de TES înseamnă:
- Continuarea sprijinirii absolvenților de studii superioare în dezvoltarea competențelor de a scrie, atrage finanțări și implementa proiecte specifice, astfel încât să-și poată pune în practică ideile.
- Extinderea programului de educație digitală în mediul rural „UPGRADER YOUTH” la 10 județe defavorizate in vederea alfabetizarii digitale a tinerilor.
- Extinderea programui antreprenorial TES pentru studenți și absolvenții de studii superioare, prin încurajarea antreprenoriatul.

Reușitele anului 2018 sunt:
- Sprijinirea sectorului medical din România în vederea îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din toate cele 8 regiuni ale țării, implicați în implementarea programelor prioritare de sănătate.
- Sprijinirea tinerilor din mediul rural în vederea dezvoltării și îmbunătățirii competențelor digitale. Mulțumim Kaufland Romania pentru susținere!

Ne propunem ca în următorul an să implementăm mai multe proiecte culturale, de educație și sănătate pentru adolescenți și tineri, implicându-ne activ și în alte orașe din țară.
Vă mulțumim pentru că #învățămîmpreună!