6 ani de TES

6 ani de TES

Asociația Tineri pentru Educație și Societate (TES) sărbătorește astăzi 6 ani de activitate.
Cu această ocazie le mulțumim tuturor celor care fac parte din TES, echipei, colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor, furnizorilor și nu în ultimul rând vouă, tinerilor, pentru că ne motivați să contribuim la dezvoltarea societății.

Cei 6 ani de TES înseamnă:

Continuarea sprijinirii absolvenților de studii superioare în dezvoltarea competențelor de a scrie, atrage finanțări și implementa proiecte specifice, astfel încât să-și poată pune în practică ideile.
Extinderea programui antreprenorial TES pentru studenți și absolvenții de studii superioare, prin încurajarea antreprenoriatul social.
Nominalizarea proiectului Com4You -Youth Community-based Oral Health Learning Model (YCBOHL), ca model de bune practici europene în promovarea sănătății orale, pe Platforma Europeană de Sănătate Orală.

Reușitele anului 2016 sunt:
Sprijinirea sectorului medical din România în vederea creșterii absorbției fondurilor nerambursabile prin inițiativa Fonduri-Sanatate.ro.
Implicarea în dezvoltarea abilităților studenților de a-și pregăti o carieră de success.
Sprijinirea tinerilor din mediul rural în vederea dezvoltării și îmbunătățirii competențelor digitale.
Pregătirea tinerilor din Iași și Craiova pentru accesul pe piața muncii.

Ne propunem ca în următorul an să dezvoltăm mai multe proiecte culturale, de educație și sănătate pentru adolescenți și tineri, implicându-ne activ și în alte orașe din țară. Vă mulțumim pentru că #învățămîmpreună

La Mulți Ani TES!

Grigore Borontiș,
Președinte TES.